Szakértőink

Üzletkötők

Dr. Kónya Tamás

KUKOLÁNÉ MÉSZÁROS IRÉN

kiemelt BANKMONITOR hitelszakértő

Elérhetőségek, kalkulátorok:

https://bmpartner.hu/partnerek/kukolane-meszaros-iren/

Bemutatkozás

Célom, hogy ügyfeleim részére segítsek eligazodni a pénzügyek világában. Mindezt megtöltve szakértelemmel, tisztességgel, de egyben okosan, gyorsan és személyre szabottan is.

- Ingatlancéljaid megvalósítása (lakáshitel, CSOK, állami támogatások igénybevétele)

- Babaváró hitel

- Személyi kölcsönök 

- Hitelek ingatlan fedezet nélkül

- Biztosítások

- Nyugdíj megtakarításokSzolgáltatásunk ingyenes

Irodánk a Bankmonitor partnereként működik.

Célunk, hogy az igénylők a lehető leggyorsabban megtalálják a számukra optimális banki hitelajánlatot. Ügyfeleinknek bemutatjuk az egyes bankok által kínált legkedvezőbb kamatszinteket, emellett arra is figyelmet fordítunk, hogy az ügyfél jövedelmével, munkáltatói hátterével és egyéb paramétereivel milyen ajánlatok érhetőek el. 

Az ügyfelek azért is járnak jobban, mert a Bankmonitor kiemelt partnere a magyar pénzintézeteknek, így rajta keresztül sokszor kedvezőbb termékajánlatok érhetők el, mint közvetlenül a bankfiókokban.Konzultációink során ügyfeleinknek nem csak a bankok által kínált legkedvezőbb kamatszinteket mutatjuk meg, hanem azt is, hogy a jövedelmükkel, munkáltatói hátterükkel és egyéb paramétereikkel ténylegesen mely ajánlatok érhetők el számukra. Ez alapján összehasonlító ajánlat készül a valós lehetőségek figyelembevételével, majd hivatalos ajánlatot kérünk a bankoktól.

 Az ügyfeleknek általában elég egyetlen alkalommal, a hitelszerződés aláírásakor személyesen elmenni a bankba az előre egyeztetett időpontban.

 

Dr. Kónya Tamás

üzleti vezető, ingatlan tanácsadó

Telefon: 06/20 513 6774   

Email: drkonyatamas.bekeshome@gmail.com

 

TANÁCSADÁS A LEGKORSZERŰBB TECHNOLÓGIÁK IGÉNYBEVÉTELÉVEL

- 3D ingatlanbemutató

- papírmentes, ügyfélbarát ingatlan adminisztrációs megoldások

- pénzügyi összehasonlító ajánlatok

- ingatlan árstratégia kialakítása programjaink segítségével.

Az Ön lakásának hirdetése, az általunk hozzáadott szakértői eszközökkel a piac egyik legmeghatározóbb és legprofibb hirdetése lehet. Fotóinkkal, videóinkal és a megyében szinte egyedülálló 3D virtuális ingatlan sétáinkkal (matterport) otthonáról a lehető legtökéletesebb képet igyekszünk megmutatni az érdeklődőknek,  elkerülve a sok félreértett,  feleslegesen zajló bemutatót.

Irodánk a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének a tagja, országos ingatlan tanácsadói hálózat Békés megyei partnere,  így együttműködéseink nem csak a megyére,  hanem az ország teljes területére kiterjednek,  ezzel tökéletesebb tudást szerezve az ingatlan piacról,  a legújabb technikákról,  a digitalizáció rohamos fejlődéséről. 

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Amennyiben kérdése merülne fel, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a www.bekeshome.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Békés Home

Hiba történt!